Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Nørre Kærgård Bison: Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Nørre Kærgård Bison.

Generelle spørgsmål og support

Kontakt venligst Jeannette Witte-Pedersen på 23678737 eller bison@mail.dk

Fragt

Vi sender med Post Danmark hver onsdag, så du har dine varer torsdag, med mindre andet aftales.

Vi sender for 95,- kr. inkl. emballage – køb over 1000,- kr er fragtfrit.

Vi tager intet yderligere ekspeditionsgebyr.

Skriv venligst på din bestilling, hvor postbuddet må stille varerne, hvis ingen er hjemme til at tage imod leverancen, og du er tilmeldt Flex-levering hos Post Danmark

Grønland / Andre lande / Ikke-brofaste øer i Danmark

Hvis du bor i udlandet eller på ikke-brofaste øer i Danmark, kan du sende os en mail om, hvilke varer du gerne vil købe, så giver vi besked, om det kan lade sig gøre at sende dem til dig, og hvad fragten bliver.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Nørre Kærgård Bison anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.

Pris og betaling:

Du kan bestille og betale dine varer online. Vi afsender dine varer, når vi har modtaget din betaling, og tidligst den næstkommende onsdag.

Kreditkort

Betalingen gennemføres idet, du foretager den.

Bankoverførsel

Beløbet overføres til reg. 7730 kontonr. 0001540561. Du bedes notere dit ordrenummer på din bankoverførsel. Bankoverførsel tager 1-2 dage.

Risikoen for varerne og reklamation

Risikoen for varer købt hos Nørre Kærgård Bison overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Eventuelle fejl eller mangler ved levering, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til os. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest et år efter du har fået varen leveret.

Fortrydelsesret

Nørre Kærgård Bison yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer såfremt emballagen/forsegling af varerne ikke er brudt. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan sende en vare retur og vedlægge dit reg.nr. og kontonr.., så overfører vi pengene for varen til din bankkonto.

Info om emballage og levering

Vi leverer bisonkødet frossent i emballage, der er godkendt til direkte kontakt med fødevarer.

Emballagen består af 98% luft og 2% polystyren. Emballagen kan smides ud sammen med almindeligt husholdningsaffald eller kan genbruges til mange forskellige formål efter rengøring.

Bison kødet og webshoppens øvrige varer sendes landsdækkende via Post Danmark, dog kun til brofaste øer.

Vi sender for 95,- kr. og fragtfrit ved køb over 1000,- kr.

Vi tager intet yderligere ekspeditionsgebyr.

Vi sender med Post Danmark hver onsdag, så du har dine varer torsdag, med mindre andet aftales.