Events

Rovfugleshow, bison og burgere.

Denne sommer forsøger vi os med noget nyt, 3 rovfugleshows, bison og burgere.

Oplev hvordan fuglene jager og nyd deres fantastiske flyveegenskaber. Det er Silkeborg Ørnereservat der kommer laver rovfugleshow. Fugleshowet sker i vore omgivelser i marken på Nørre Kærgård hvor oplevelsen bliver krydret ved at foregå tæt på ved de store bison okser.

Flere sanser bliver stimuleret, når der åbnes for servering af lækre bison burgere med kartoffel tilbehør fra Restaurant Luna, som serveres i vore tipier.

Info, pris og bestilling

Der er åbent på gården fra kl 15.00. Showet starter kl. 16.00 og varer ca. 1 time. Herefter vil der være spisning for dem der har bestilt det. Drikke varer kan købes på stedet. Kl. 20.00 lukker vi ned og siger farvel og tak.

Af hensyn til rovfugle og bison er det ikke tilladt at medbringe hund.

Det er ikke tilladt at indtage medbragt mad og drikke.

Husk påklædning efter vejret, da det foregår i det fri.

Pris:

Børn 3-11 år m. mad 195,- kr.

Børn 3-11 år u. mad 95,- kr.

Voksne og børn fra og med 12 år m. mad 295,- kr.

Voksne og børn fra og med 12 år u. mad 130,- kr.

Billetter bestilles via linket neden for:

Bestil her

 

 

 

Rundvisninger på gården – kom helt tæt på bisonoksen!

Når man besøger gården er det selvfølgelig også muligt at se vores bisonokser.
Vi tilbyder meget gerne rundvisninger på Nørre Kærgård., og her har man mulighed for at komme helt tæt på bisonen, og lære lidt om dyret. Bison er et vildt dyr, og da vi hos os lader dem leve sådan, foregår rundvisningerne i en vogn, og det er ikke muligt at komme til at klappe bisonokserne. vi kører til gengæld gerne ind midt i flokken for at se på de nye kalve og bisonokserne. Her vil man få fortalt historien om bisonoksens oprindelse, dens liv og få lidt viden om hvordan vi har valgt at gøre tingene her på Nørre Kærgård. Rundvisningen afsluttes i gårdbutikken hvor der er en mindre udstilling af Bisonens kranier og bisonskind som man kan røre og kigge på, og selvfølgelig smagsprøver af de varer vi sælger i vores gårdbutik.

Priser: Voksne 75,00kr.- børn 50,00 kr. Maks 30 voksne pr. tur.